Új jelszó kérése
Explicit tartalom Csak 18 éven felülieknek!

Péniszgyűrűk

A péniszgyűrűk eredeti funkciójukat tekintve a péniszben lévő erek enyhe elszorítására lettek kitalálva, melynek eredménye lehet az elnyújtott, más érzetet adó merevedés, mivel a gyűrűt már a merev állapotú péniszre húzzuk fel, ezután pedig gyengül a vér áramlási sebessége. Ez a típus számos anyagból készülhet, és igen széles méretválasztékban érhető el. A méretválasztás különösen fontos, mert egy viszonylag merev anyagú gyűrű vagy túl szoros, vagy túl laza, és az előbbi eredmény akár egészségkárosodást is okozhat. Ettől azonban a nálunk kapható gyűrűk esetében nem kell tartani, mivel azok lágyabb anyagból készülnek, kíméletesen szorítják meg a péniszt a szükséges helyen. 

Az idő előrehaladtával a tervezők felismerték, hogy ha már ott van valami, egy olyan helyen ami elég közel merészkedik a hölgyek erogén zónájához, akkor miért ne lehetne annak stimulálásáról is gondoskodni. Ennek a gondolatnak lett az eredménye a vibrációs péniszgyűrű, ami talán a legismertebb és legkedveltebb szexuális segédeszközök egyikévé vált az elmúlt évtizedben.

A vibrációs péniszgyűrűk hátránya, hogy a benne lévő vibrációs motor energiaellátásáról természetesen gondoskodni kell, de úgy hogy az eszköz mérete az egészséges határokon belül maradjon. A korlátozott hely miatt a gyűrűkben általában gombelemek helyeznek el, amik kapacitása kicsi, cseréje pedig költséges és macerás. Megint továbbléptek a gyártók, és az elemeket apró akkumulátorral helyettesítették, ami gazdaságos működést eredményez, de természetesen nagyobb (egyszeri) anyagi beruházás mellett. 

Segítség a választáshoz

Első vibrátor

Szexuális játékszerek tipusai

Exkluzív segédeszközök

Segédeszközök anyaga

Síkosítók összetevői

Masszázsolaj és Masszázsgyertya

Ajándékot keresel?

Termékajánló

Powered by

Szeresdmagad.hu Szexshop

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.